20130318-123851.jpg

L’Associació per a la Defensa de la Naturalesa, World Wildlife Fund (WWF), ha convocat, dins de la iniciativa L’Hora del Planeta, una apagada lumínica a nivell mundial per al proper dissabte, 23 de març, entre les 20.30 i les 21.30 hores.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar les administracions, les empreses i la ciutadania sobre el problema del canvi climàtic i els impactes que ja s’estan produint al planeta.

L’Ajuntament d’Esplugues s’hi sumarà apagant durant una hora la il·luminació dels principals edificis i monuments municipals.

L’any 2012, la campanya va comptar amb el suport de més de 7.000 ciutats d’arreu del món, incloent-hi un gran nombre de ciutats espanyoles.

Podeu trobar més informació sobre L’Hora del Planeta al web www.wwf.es.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.