Esplugues distingeix amb la Medalla d’Or el Banc d’Aliments i Maria Rosa Campreciós

20130722-114411.jpg

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Esplugues acollirà demà dimarts, 23 de juliol, l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la ciutat a les entitats que gestionen el Banc d’Aliment d’Esplugues (Càritas, Creu Roja i As- sociació Cristiana Vida), i a Maria Rosa Campreciós.

En el primer cas, es vol distingir el servei solidari i altruïsta de les tres entitats que formen el Banc d’Aliments d’Esplugues, que durant l’any 2012 van atendre més de 500 famílies. D’altra banda, el guardó concedit a Maria Rosa Campreciós, presidenta fundacional de la Fundació Privada Casal dels Avis d’Esplugues, és un reconeixement a la seva trajectòria social com a impulsora de diversos equipaments residencials i d’atenció per a la gent gran d’Esplugues (Residència Fèlix Llobet, Centre de Dia Masia Xiprer, Centre de Dia Can Vidalet i Residència i Centre de Dia La Mallola).

Acte: Lliurament de la Medalla d’Or a les entitats que formen el Banc d’Aliments d’Esplugues i a Maria Rosa Campreciós.
Lloc: Saló de Plens de l’Ajuntament d’Esplugues.
Dia: dimarts, 23 de juliol.
Hora: 19 hores.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.