Cercle Artístic d'Esplugues: Sortida a Pintar el Parc de la Fontsanta de Sant Joan Despí

cercle

Feia temps que en algunes reunions de Junta sorgia la idea de realitzar alguna sortida ón poder pintar al aire lliure, ón tots els socis i simpatitzants que hi estiguessin interessats, podrien fer esbarjo alhora que es perfeccionen artísticament. Donç bé, aquest dia va arribar, i a les deu del matí del divendres ,tots els interessats anaven presentant-se a la recepció del Hospital Moises Broggi.

Com sempre, mentre transcorrien els cinc minuts de gentilesa, varem comentar la nostre exposició, actualment en prolongació degut a la insistència i demanda del públic. Varem decidir que si faltava algú, estaria fent via en direcció al Parc de la Fontsanta, ubicat al costat de l’Hospital. En resum, a primera hora érem un total de set entusiastes representants del CADE i més tard si sumava un altre; els assistents foren: mago, Ma Lluïsa Colome, Juan R. Cordoba, Carme Suñe , Xavier Ribó, Juan de Dios, Rosa Cojo i el seu marit.

Alguns es van decidir per pintar els primers recons amb els arbres en flors, liles, grogues… la resta vam triar els contrallums de la bonica vegetació del final del parc. Sobre la una de la tarda, ens vam agurpar per tal de tirar la foto de grup. Es va sentir l’absència d’en Manel, que no va poder-hi estar present. Tot seguit enfilarem en direcció al restaurant, amb molta gana i calor a sobre.

D’entrada podríem triar entre un gaspatxo o un suc fruita, tot seguit d’un primer plat a escollir entre amanida de la casa, o Cèsar, fideua, canelons… i de segon entre peix o bistec a la planxa, cuixes de pollastre, croquetes de la casa i de postres, una amplia carta de la que la majoria va optar per la crema catalana i un cafè o tallat. Tots contents agafarem el tramvia en direcció a l’estació de la Sardana, d’ón baixarem tots alhora i ens despedirem esperant ja la la propera.

Sin-título-2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.