Esplugues celebra un cap de setmana 'gegant'

20131004-174216.jpg

La Colla de Geganters celebra una de les cites més importants de l’any, la Trobada de Gegants, que enguany arriba a la 29a edició.

Després de la Festa Major, la Marta, el Mateu, la Caterina i el Quim han tingut pocs dies de descans, ja que s’acosta una altra data assenyalada del calendari per als gegants d’Esplugues: la XXIX Trobada de Gegants, que se celebrarà diumenge, 6 d’octubre. Prop de 15 colles de gegants vingudes de tot Catalunya acompanyaran l’espluguina pels carrers de la ciutat ballant al ritme de les gralles i els timbals. El recorregut de la cercavila serà l’habitual i conduirà el seguici des del Casal de Cultura Robert Brillas fins a la plaça Catalunya per al gran ball final. La cercavila començarà a les 11 del matí.

El dia abans, però, la colla ha preparat una jornada de portes obertes al seu local (c. Àngel Guimerà, 50), on els més petits i petites de la casa podran veure els gegants de prop, participar en una gimcana, pintar i jugar amb titelles i gegantons.

També s’inaugurarà oficialment una exposició relacionada amb el món geganter i tot el que envolta aquestes figures que animen les festes populars de pobles i ciutats.

Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.