És bàsic! Per la dignitat de les persones

20131004-191829.jpg

El PSC d’Esplugues realitzarà una conferència i debat sobre les polítiques socials que es fan al municipi. L’acte tindrà lloc el proper dilluns dia 7, al Casal del Barri La Plana (c/Dr. Manuel Riera, 93) a les 19h.

A la conferència hi intervindran Pilar Díaz, Alcaldessa d’Esplugues, Sara Forgas, Tinent d’alcaldia i Regidora de Serveis Socials i entitats de l’àmbit social i educatiu d’Esplugues.

El motiu de la conferència es per explicar a la ciutadania el ventall de polítiques socials que es desenvolupen a l’ajuntament i els seus resultats, en contraposició a allò que estan aplicant els governs de la Generalitat i l’Estat.

Font: PSC Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.