erc
Amb motiu de l’inici de la campanya electoral, el divendres 8 de maig, la secció local d’ERC d’Esplugues de Llobregat va reclamar, davant l’edifici de l’Ajuntament, un govern municipal més democràtic que no tingui secrets per als ciutadans i que els informi del que passa a la ciutat de manera objectiva, sense partidismes

En la roda de premsa d’inici de campanya, que va tenir lloc davant l’Ajuntament a les 12 del migdia del divendres 8 de maig, ERC d’Esplugues va defensar la necessitat d’un govern municipal més transparent i dialogant, tant amb la ciutadania com amb tots els grups polítics del consistori. D’aquesta manera, Oriol Torras, alcaldable d’ERC per Esplugues, va reivindicar un Ajuntament que “no tingui secrets per als ciutadans, per tal que tothom sàpiga quines decisions s’hi prenen i com es prenen”En aquest sentit, Torras va afegir que “la transparència és un dels pilars fonamentals del republicanisme i que per a ERC no és només una idea en un programa electoral, sinó una manera global d’entendre l’acció política”. ERC aposta perquè les decisions importants per al poble es consultin amb la ciutadania per evitar casos com el del tanatori de la Miranda, i molts d’altres.

Herminia Villena, número 2 d’ERC per Esplugues, va incidir en el fet que, per una Esplugues més transparent, “calen uns mitjans d’informació més transparents”: per exemple, “la revista El Pont no pot ser propaganda en què es pinti una Esplugues de color de rosa i “que no expliqui quant costen veritablement les coses, ni qui les fa i organitza”. Villena també va reclamar “una ràdio municipal de qualitat, que no és una qüestió de diners, si no de voluntat política”.

Per la seva banda, Joan Vázquez, tercer de la llista electoral d’Esquerra, va dir que “els sous dels polítics s’haurien de publicar sencers, amb les dietes i complements sencers”, per evitar els abusos que ara tenen lloc.

 Si teniu qualsevol altra qüestió o dubte us emplacem a posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

ERC Esplugues de Llobregat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.