trial

El Dia de la Moto Activa d’Esplugues d’enguany inclou dins el seu programa l’organització d’una prova oficial del Campionat de la Copa Catalana de Trial per a Nens, on gaudirem de la presència de les noves promeses del trial, amb motos tant amb motor de gasolina com elèctrics, que sorprendran a petits i grans amb les seves habilitats per superar sense problemes les dificultats de les zones.

El Moto Club Esplugues com així mateix la seva secció Grup Ossa Acció, amb la col·laboració i el recolzament de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, i la Federació Catalana de Motociclisme, estem treballant per què sigui una gran matinal on els més joves tant pilots com el públic trobi’m un entorn esportiu, els pilots, les motos, les zones de trial i el tot el color de les cintes facin d’aquesta trobada motorista un dia màgic i inolvidable.

Per informació i inscripcions a la Copa Catalana de Trial per a Nens, cal adreçar-se a la FCM, informació general,  Xavier Ribó, president del Motoclub Esplugues.

 

MOTOCLUB ESPLUGUES
Mòbil: 640 016 450
e-mail: xavieribo@yahoo.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.