20130308-160910.jpg

Els representants dels nois i noies de 4t d’ESO de la sisena edició de l’Audiència Pública es van reunir dimecres, 6 de març, en una jornada intercentres per intercanviar les necessitats identificades per al nou Pla Local de Joventut que han sorgit del treball a les aules. Durant la trobada, celebrada a l’Edifici Puig Coca, uns 40 alumnes dels instituts públics Severo Ochoa, Joaquim Blume, La Mallola i Joanot Martorell van presentar les idees consensuades amb els companys i companyes a les sessions impartides als centres escolars.

Durant la presentació de la jornada, l’alcaldessa, Pilar Díaz, va recordar als participants que l’edició d’enguany de l’Audiència Pública als nois i noies té l’objectiu de contribuir a l’elaboració del Pla Local de Joventut 2013-2016. Però, «sobretot, és una iniciativa pensada per fomentar la participació de la joventut en diferents aspectes que us afecten». «I com més participeu», va afegir, «més força tindrà aquest nou pla».

El procés d’elaboració del Pla Local de Joventut s’ha obert a la participació del col·lectiu de joves d’Esplugues, entre ells, els nois i noies que formen part de l’Audiència Pública, que realitzaran les seves aportacions al voltant de 5 eixos estratègics: educació i mobilitat internacional, salut i esports, medi ambient i mobilitat, cultura i oci, cohesió social i participació i comunicació.

En la jornada intercentres es va fer una primera tria de necessitats per a cada àmbit. Les pròximes sessions a les aules serviran per prioritzar 6 necessitats per a cada eix i plantejar accions concretes per a cobrir-les.

Per al 17 d’abril està prevista la celebració d’una segona jornada intercentres d’on ha de sortir el manifest final que detallarà les necessitats i propostes de l’Audiència Pública per al Pla de Joventut.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.