Els mercats municipals obren una plataforma de compra en línia

El ‘marketplace’ permet portar productes de diferents parades als domicilis d’Esplugues i altres municipis

Els dos mercats municipals, els de Can Vidalet i La Plana, han posat en marxa una plataforma de compra en línia que permet portar els productes dels paradistes a domicilis d’Esplugues i d’altres municipis de l’entorn, com Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Feliu, l’Hospitalet i el barri barceloní de Les Corts.

El marketplace, creat per l’empresa Manzaning, permet realitzar la compra al web https://mercatsdesplugues.cat a través de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil. Només cal registrar-se, omplir la cistella amb els productes requerits i confimar la comandai pagar-la al moment. De moment, s’hi han adherit set titulars de nou parades del Mercat de Can Vidalet i dues del Mercat de La Plana.

El repartiment, que unifica els productes escollits de diferents parades i mitjançant transport amb sistema de refrigeració, es fa de dimarts a dijous, d’11 a 13 hores, els divendres de 18 a 20 h i els dissabtes, d’11 a 13 h. Durant dos mesos, la comanda tindrà un descompte del 10%.

El nou sistema de compra virtual, que forma part del Pla de Reconstrucció contra el Covid aprovat per l’Ajuntament d’Esplugues –i que ha requerit una inversió de 17.000 euros finançats per la Diputació de Barcelona–, s’ha presentat aquest 10 de maig al Mercat de Can Vidalet.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha subratllat que aquest “projecte innovador facilitarà la compra de proximitat a cop de clic i sens dubte serà un win-to-win tant per als mercats municipals com per a les veïnes i veïns d’Esplugues.”

La regidora d’Economia i Treball, Montse Zamora, ha destacat que el marketplace és una de les “diferents propostes que estem treballant encaminades a la millora, promoció i consolidació d’aquests mercats, incloses aquelles destinades a la professionalització i modernització de la seva gestió”.

En nom dels paradistes del Mercat de Can Vidalet, Miquel Miralles ha afirmat «que de cara al futur els mercats viurem una transformació important, donarem molts més serveis. Ara intentem afegir-nos al comerç electrònic, però també donem molt valor a l’atenció al públic des de la proximitat».

Jonathan Baños, del Mercat de La Plana, ha dit que «la plataforma ens dona més força, continuem donant mes punts de venda i ens permet apropar-nos a les persones més joves».

Cal recordar que els mercats estan sent objecte d’una profunda reforma, que inclou la construcció de noves edificacions, que estaran acabades els propers mesos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.