ELS CASTELLERS D'ESPLUGUES VOTEN 'SÍ' AL CONCURSAquest dissabte es va celebrar a La Closca (el local social dels Castellers d’Esplugues) l’Assemblea General Ordinària de la Colla, en què es van votar una sèrie d’aspectes que afectaran el funcionament de la colla.

En primer lloc, la colla va votar un nou Reglament de Règim Intern, que especifica les finalitats de la colla i el seu funcionament, així com la composició dels seus òrgans directius i un recull de drets i deures dels castellers que en formen part.

Seguidament, es va posar sobre la taula el debat sobre l’assistència a concursos de castells. Malgrat la presència al Concurs de Torredembarra 2011, que no es va votar en Assemblea, la Junta va creure oportú posar a debat la participació en competicions castelleres davant la possibilitat que la colla es classifiqui pel Concurs de Tarragona d’enguany. El ‘sí’ va guanyar per àmplia majoria, fet que obre les portes a veure els Castellers d’Esplugues en propers concursos.

Finalment, la colla va votar la continuïtat, per un any més, de l’actual presdient i la seva Junta directiva. La prolongació anual del càrrec ha significat una sincronització dels mandats de la Junta tècnica i la Junta directiva, que fins ara s’escollien en anys alterns.

 El diumenge es va celebrar la calçotada de la colla, que enguany va comptar amb un gran nombre de castellers, evidenciant el creixement de la massa social dels cargolins.

 Atentament,

Àrea de Comunicació dels Castellers d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.