Els Castellers d'Esplugues assoleixen un nou repte d'inici de temporada a Figueres

Els espluguins van descarregar ahir el primer 3 de 7 amb l’agulla del 2013.

20130506-211659.jpg

Els Castellers d’Esplugues van actuar a Figueres, ahir a les 12 del migdia, juntament amb la colla local i els Sagals d’Osona. El repte dels cargolins era tornar a descarregar el 3 de 7 amb l’agulla, que aquesta any encara no havien portat a plaça.

La tècnica va decidir afrontar el principal objectiu de bon inici i, a la primera ronda, els cargolins van descarregar un castell complex, especialment pel que fa al nexe entre pinya i tronc. No obstant, els espluguins van demostrar confiança en una estructura que van assolir amb solvència. A la segona ronda, els Castellers d’Esplugues van atacar el 3 de 7, un castell molt a l’abast de la colla blau elèctric i que no va presentar més problemes. A la darrera ronda, un plàcid 4 de 7 va posar punt i final a les rondes de castells. A la ronda de pilars, espadat de 5 dels cargolins, que tancaven d’aquesta manera una actuació ràpida i tranquil·la, però amb l’alegria del 3 de 7 amb l’agulla, un dels pocs objectius que restaven pendents aquest inici de temporada. Els Castellers d’Esplugues han assolit tots els castells descarregats el 2012, excepte el 7 de 7 i el 4 de 8, objectius de la temporada.

Els cargolins actuen diumenge vinent a Sant Feliu, al costat dels Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Cornellà, en motiu de la Fira de la Rosa.

Fires i Festes de la Santa Creu, Figueres
Castellers de Figueres: p4cam, 3d7, 4d7, 5d6, p5
Sagals d’Osona: 2p4, 5d7, 2d7, 4d7, p5
Castellers d’Esplugues: p4cam, 3d7a, 3d7, 4d7, p5

En aquests enllaços trobareu fotografies de l’actuació:

DSC07510
Image00001

En aquest enllaç trobareuel vídeo de l’actuació:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.