14è FESTIVAL DE DANSA D'ESPLUGUES,

20130507-085547.jpg

El proper dissabte 18 de maig, a les 19’00 h, tindrà lloc el 14è FESTIVAL DE DANSA D’ESPLUGUES, en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat, al Parc Pou d’En Fèlix (pista vermella i en cas de mal temps, pista coberta).

El Festival de Dansa es va crear l’any 2000 per a celebrar el 15è aniversari de l’Esbart Vila d’Esplugues i constituir així la seva diada dins del calendari anual d’actes a la ciutat.

Pel festival han passat esbarts d’arreu de Catalunya i també grups folklòrics de Mallorca.

En aquesta ocasió ho fan dos esbarts que tenen molta relació amb l’esbart espluguenc.

L’Esbart Gaudí va participar també amb l’Esbart d’Esplugues a l’ òpera L’Home del Paraigua, que va tenir lloc el passat mes de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. A més, cada any organitza una ballada davant la Sagrada Família en la que en aquest 2013 (8 de juny) hi és convidat l’Esbart d’Esplugues.

L’Esbart Eudald Coma organitza cada any el Festival Valldansa de Ribes de Freser, en el que hi participen grups de Catalunya, resta de l’estat i també d’Europa i en el que un anys més, tampoc faltarà l’esbart espluguenc, els dies 6 i 7 de juliol.

El Festival és un bon aparador per a mostrar el que es fa i es desfà en el món dels esbarts dansaires i acostar-se una mica més a la seva activitat, tot presentant un ric i divers programa de danses, que acabarà
amb la tradicional ballada del Ball del Babau d’Esplugues, obert a tots els dansaires participants i també a la gent del públic.

El Festival es clourà amb un sopar de germanor per a tots els dansaires al Casal de Cultura Robert Brillas.

Esplugues, a 6 de maig de 2013.

Cordialment,

Dept. Imatge i Comunicació.

ESBART VILA D’ESPLUGUES
JUNTS, AVANCEM!
http://esbartesplugues.blogspot.com/

http://www.youtube.com/user/esbartesplugues
https://ca-es.facebook.com/esbart.viladesplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.