El Síndic de Greuges de Catalunya serà a Esplugues de Llobregat el proper 25 d'abril

20130417-144038.jpg

Benvolgut, benvolguda,

El dijous 25 d’abril l’equip del Síndic serà a Esplugues de Llobregat per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas…)

Aquesta presència de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya a Esplugues respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s’emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

El servei tindrà lloc a l’edifici Masoveria del museu Can Tinturé, carrer Església 38. Les persones interessades, hauran de concertar prèviament entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviar un correu electrònic a la següent adreça: sindic@sindic.cat

Rebeu una cordial salutació.

Pilar Díaz
Alcaldessa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.