El procés del Pressupost Participatiu arrenca amb dues sessions obertes

20130712-004044.jpg

Accions en els principals esdeveniments del municipi i dues presentacions serviran per obrir el procés a la ciutadania.

[Ajuntament] La ciutadania decidirà a què es destina una part del pressupost municipal per al 2014, una partida aproximada d’uns 150.000 euros. Per començar a concretar el procés d’elaboració del Pressupost Participatiu, l’Ajuntament llançarà durant el mes de juliol la campanya de difusió d’aquesta iniciativa, que té com a objectiu informar els veïns i veïnes d’Esplugues i obrir el projecte a les persones –majors de 16 anys– que vulguin participar.

Aquesta campanya estarà present en els principals esdeveniments culturals, festius i lúdics de la ciutat, per mitjà de diferents activitats de dinamització i xerrades per explicar el projecte i els mecanismes de participació possibles.

Presentacions a la ciutadania

A més d’aquestes accions de difusió i dinamització, els dies 24 i 25 de juliol tindran lloc dues presentacions a la ciutadania del projecte de Pressupost Participatiu. La primera, el dimecres 24, se celebrarà, de 19 a 20 hores, al Casal de Cultura Robert Brillas. Al dia següent, a la mateixa hora, es realitzarà una segona presentació al barri de Can Vidalet, a l’edifici Cadí.

Aquests actes estan oberts a tota la ciutadania, però cal confirmar l’assistència enviant un missatge a l’adreça electrònica pressupostparticipatiu@esplugues.cat.

Les persones que manifestin el seu interès per participar en aquest procés, passaran a integrar-se en els grups motor que encetaran el debat sobre les possibles actuacions en què s’invertirà part del pressupost del 2014.

També es pot seguir el procés a través dels mitjans socials:

– El blog www.espluguesparticipa.com (on hi trobareu una butlleta electrònica per a la formalització de propostes).

– El canal a Twitter @EspluParticipa.

– I la pàgina de Facebook www.facebook.com/EspluguesParticipa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.