El pressupost en beques per als casals d’estiu a Esplugues s’incrementa un 43%

20130711-210656.jpg

Més d’un miler d’infants gaudeixen enguany de l’oferta municipal.

[Ajuntament] L’Ajuntament d’Esplugues ha incrementat un 43% el pressupost destinat a beques per als casals d’estiu. Enguany, les ajudes concedides per aquest concepte ascendeixen a 42.976 euros, xifra que supera en més de 13.000 euros la quantitat de beques de l’estiu de 2012. En total, se n’han concedit 264, un 30% més que l’any passat. L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha assenyalat que “aquest esforç del consistori té l’objectiu de garantir que cap infant es quedi sense poder gaudir dels casals i ajudar als pares i mares a conciliar vida laboral i familiar”.

Un total de 1.014 infants i adolescents s’han inscrit en els casals d’estiu que organitza l’Ajuntament d’Esplugues. El major nombre de beques, 148, es concentra en els casals que es desenvolupen a les escoles Isidre Martí, Folch i Torres, Gras Soler i Joan Maragall, adreçats a infants de 3 a 12 anys. En aquests casals i en el casal jove (de 12 a 16 anys), amb seu al Casal Robert Brillas i a l’Espai Jove Remolí, hi participen 454 persones.

Pel que fa als casals esportius, s’hi han apuntat 471 nens i nenes d’entre 3 i 15 anys, dels quals 66 estan becats.

D’altra banda, l’oferta de casals de l’Espai Municipal de les Arts, activitats musicals i artístiques, compta amb 89 partici- pants i en les activitats esportives gratuïtes per a la gent gran aquest estiu s’han inscrit 64 persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.