EL PETIT COMERÇ EN ALERTA PER LA PROLIFERACIÓ DE NOUS CENTRE COMERCIALS

20140226-063850.jpg

El Baix Llobregat es la comarca amb la major pressió de grans superfícies per càpita de tot l’estat.

BARCELONA, 22 Feb. (EUROPA PRESS) – […] El nou centre comercial al Parc Vallés arriba just en un moment en què el petit comerç, amb la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) al davant, ha traslladat al president de la Generalitat, Artur Mas, i al conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, la seva inquietud davant de l’obertura de nous centres.

En concret, la Fundació Barcelona Comerç, que agrupa als 16 eixos comercials de la capital catalana, ha alertat del perill per al comerç de proximitat que suposen els nous complexos, com el d’Estació de la Sagrera, el Centre Comercial Sagrera, l’Outlet de Viladecans de l’empresa Neinver i el que vol obrir el grup australià Westfield a Cerdanyola del Vallès.

Al mateix temps, també estan en curs les ampliacions del Centre Comercial Glòries (+8.967 metres quadrats) i La Maquinista (+45.000), una superfície que sumada a les obertures anteriors completa un sostre comercial de 294.184 metres quadrats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.