[Ajuntament] El portaveu del grup municipal del PDeCAT, Santi Siquier, ha entrat per registre la renúncia dels càrrecs que tenia delegats per part de l’alcaldessa, Pilar Díaz (PSC), arran del pacte de govern subscrit el juny del 2015. Aquesta renúncia se suma a l’efectuada fa tres mesos per l’altre regidor del grup, Albert Comellas.

El PSC compta amb 9 dels 21 edils de la corporació. El PDeCAT passa a l’oposició, juntament amb ERC, PP, ICV (dos regidors cada grup), C’s, CUP, Canviem Esplugues (un edil cadascú) i la regidora no adscrita. El grup socialista iniciarà una ronda de contactes amb la resta de grups municipals i la regidora no adscrita per valorar la situació política i la futura governabilitat de la ciutat amb totes les opcions obertes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.