imagesCAF8CQH1Amb el bon temps arriba a Esplugues l’oportunitat de prendre consciència sobre la necessitat de viure en un món millor i més just. Diverses iniciatives, que culminaran en la celebració dissabte, 16 de maig, de la 15a Festa de la Solidaritat i la 12a Festa del Comerç Just, ens animen a comprometre’ns i contribuir amb les nostres petites accions a construir un món més just.

Fins a mitjans de mes es poden visitar dues exposicions: d’una banda, la lluita per la igualtat d’homes i dones en el món laboral és l’eix de l’exposició Treballadores del Món. Avancem cap a la igualtat de gènere, de la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Catalunya, que es pot veure a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues; i també en format de mostra, al CEM Les Moreres, es donen a conèixer els diferents projectes que estan duent a terme les entitats solidàries i de cooperació d’Esplugues.

15a Festa de la Solidaritat i 12a Festa del Comerç Just

Solidaritat i comerç just van de la mà durant aquesta jornada, la de dissabte 16 de maig. El grup de percussió Drums marcarà l’inici de la festa al parc Pou d’en Fèlix, on les entitats d’Esplugues que treballen en projectes solidaris i de cooperació mostraran al públic la tasca que desenvolupen. A continuació tindran lloc diferents activitats per a tots els públics: la lectura d’un manifest pel comerç just, un taller de cuina, un espectacle de titelles, una gimcana per diverses entitats solidàries de la ciutat i un concurs de dibuix.

Ciutat solidària

D’altra banda, diverses entitats de la ciutat han organitzat aquest mes actes relacionats amb la solidaritat. El Club Handbol Esplugues ha vinculat el seu torneig escolar amb una recollida per al banc d’aliments de la Creu Roja. Divendres 15, l’AMPA de l’Escola Gras i Soler i l’Esplai Espurnes han programat un concert amb The Black Rose i Coverkings per recaptar fons per a la campanya de beques de les activitats d’estiu de Fundesplai. I dissabte 16, al matí, arriba a la plaça Santa Magdalena la volta solidària en caravana a Catalunya per les malalties minoritàries.

Font: www.esplugues.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.