cem la plana

Una jornada de portes obertes, amb programació d’activitats físiques i aquàtiques d’accés gratuït, donarà a conèixer al conjunt de la ciutadania les noves instal.lacions del CEM La Plana d’Esplugues del 25 al 31 de gener.

L’Open Week és una oportunitat de provar els nous espais i millores del centre esportiu, com la nova piscina per a cursos i activitats dirigides aquàtiques, el doble d’espai a la sala de fitness amb més maquinària i una millorada zona de pes lliure, les 4 noves sales -una d’elles específica per a activitats de prevenció i relax-, 3 pistes interiors de Pàdel amb vestuaris propis i una zona d’escalada indoor.

Moltes activitats infantils

La setmana de portes obertes es realitzaran activitats especials amb els tècnics del gimnàs. Es faran les activitats dirigides habituals i algunes de pensades per a públics més concrets, per exemple, coordinant activitats infantils amb activitats per als pares i mares. Zumba, body pump, Pilates i en general activitats curtes per donar a conèixer el servei. També es farà un acompanyament als interessats en veure les instal·lacions.

Pel que fa a la piscina, durant la setmana, es donarà un toc lúdic als cursets de natació infantil, amb inflables i activitats diverses. Dissabte serà un dia destinat a les activitats de fitness i dinamització de la sala, i tindrà lloc un especial de ioga, dissabte al matí. Mentre que el diumenge 31 de gener es farà una festa de cloenda a la piscina amb els més petits i tota la família.

Font: http://www.esplugues.cat/noticias/del-25-al-31-de-gener-setmana-de-portes-obertes-al-cem-la-plana-desplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.