CUP Esplugues: CAPGIREM ESPLUGUES. #esplugues

(null)
Aquest diumenge, dia 22 de febrer, la CUP Esplugues organitzem una calçotada on, d’una manera amena, volem expressar quines són les intencions de la CUP de cara les properes eleccions municipals i parlar de la importància del municipalisme com a instrument de recercà del bé comú, d’una major justícia social, d’una democràcia molt més directa i d’una major transparència. Tanmateix, també parlarem de la importància que des dels municipis es contribueixi activament a la construcció d’una nova República on, amb una democràcia directa i participativa, ho puguem debatre tot i decidir-ho tot, per canviar-ho tot.

Convidem a les persones de les entitats i col·lectius d’esplugues a participar a l’acte, sempre a títol individual. Entenem que a les entitats hi ha moltes sensibilitats diferents, i que s’han de mantenir independents de polítiques partidistes, excepte la defensa dels drets humans i democràtics bàsics que sovint defensen amb la seva activitat diària, fent partícips els nouvinguts i nouvingudes, arrelant-los al nostre teixit social i donant suport a causes socials. Creiem que és des de les entitats on es conflueix per forjar l’esperit popular de la ciutat d’Esplugues de Llobregat. En aquest sentit demanem que simplement es reenvií aquest escrit que es tracta d’una invitació amistosa a tothom qui pugui estar interessat/da en aquesta activitat.

Durant l’acte donarem el tret de sortida a la campanya CAPGIREM ESPLUGUES. Hi parlarà un representant de la CUP Esplugues i el diputat Quim Arrufat de la CUP-AE. Farem balanç de l’activitat de la CUP Esplugues des del 2012 en pro de construir alternatives de ruptura en l’àmbit municipal d’Esplugues. I presentarem un cicle de xerrades i debats on s’exposarà la importància del municipalisme com a instrument de transformació social, com a mecanisme de construcció d’un nou país des dels municipis, un nou país en defensa de les classes populars tot confrontat les elits catalanes i espanyoles. A aquest cicle de xerrades també hi participaran membres d’altres pobles i col·lectius que ens explicaran les seves experiències per poder valorar, entre totes, com posar-ho en pràctica a Esplugues.
Després hi haurà una bona calçotada amb musica ambient on podrem compartir les nostres impressions.

Us hi esperem!
CUP Esplugues de Llobregat

http://espluguesdellobregat.cup.cat/noticia/cal%C3%A7otada-popular-2015-capgirem-esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.