@CiUesplugues: Associacions de Veïns Intel·liGENTs. #esplugues @AvvCanvidalet @AjEsplugues

(null)
[CiU Esplugues] La transparència no és cap mèrit addicional, sinó que és obligatòria. Els regidors de l’equip de govern han “d’informar de forma permanent la ciutadania i les entitats sobre les propostes i actuacions de l’ajuntament“. Per tal d’obligar a fer-ho, he hagut de fer memòria al Primer Tinent d’Alcalde una vegada més d’aquest article del reglament.

Perquè ell NO pot encetar cap actuació sobre les propostes que presenta sense contrastar-les amb les AAVV com volia tornar a fer ara a Can Vidalet. Sembla però que li és molt difícil de canviar la seva manera de fer habitual durant tants anys. L’Alcaldessa tolera aquest comportament inacceptable i no l’hi fa esmenar.

Des de CiU Esplugues volem deixar ben clar que les propostes s’han de consensuar al màxim amb tots els afectats (AAVV i entitats) abans de donar-les per bones. Així ho hem exigit. Esplugues hi sortiria guanyant en les formes i en els resultats!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.