[ElFar.cat] La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Llobregat, promoguda pel Fòrum Social del Baix Llobregat, ha convocat una manifestació per al dimecres 25 de febrer de 2015, en defensa d’una sanitat pública d’accés universal i de qualitat.

La marxa s’iniciarà a les 17.30 hores a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i anirà fins a la plaça de l’Ajuntament de Cornellà.
La Plataforma lluita ​p​el manteniment de​ls​ recursos tant materials com humans, de les ràtios assistencials i dels drets sociolaborals dels treballadors i les treballadores i exigeix un canvi en les polítiques de la conselleria de Salut i l’abandonament de les retallades pressupostàries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.