cavalcada de reis

La nit més màgica de l’any s’acosta i a la Fàbrica de Somnis d’en Fanguet es treballa de valent per preparar l’arribada dels Reis d’Orient.

Fins al dimarts 4 de gener de 17 a 20 h, es pot visitar aquest fascinant recorregut entre Can Tinturé i la Rajoleta on les nenes i els nens poden lliurar les seves cartes als patges dels Reis i veure en directe la fàbrica on les fanguetes i els fanguets emboliquen els regals. Cal fer reserva prèvia per accedir-hi: RESERVA D’ENTRADES

CAVALCADA DE REIS

La Cavalcada de Reis ve amb novetats per adaptar-la a la situació sanitària i garantir les mesures d’aforament, distància i ús de mascareta per a majors de 6 anys. S’ha previst que l’espectacle inicial es faci al lloc habitual com cada any, a la plaça Catalunya, i es farà un control d’aforament amb la col·locació de cadires a la part de la plaça, a més de comptar amb les grades de la mateixa plaça perquè el públic assistent hi pugui seure. Així mateix, la cloenda de la cavalcada, al barri de Can Vidalet, canvia de lloc i enguany es farà al Camp Municipal d’Esports El Molí per garantir un control d’aforament. Per tant, ambdós espectacles, arribada dels Reis Mags a Esplugues i finalització de la Cavalcada, tindran entrada lliure amb limitació de les places.

Us deixem un missatge d’en Fanguet, l’escudeller reial, amb informació important:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.