Cap de setmana solidari a Esplugues

SOLIDARITATDissabte i diumenge, la ciutat d’Esplugues viurà un nou cap de setmana solidari. Després de la iniciativa Toca per La Marató, celebrada el 2 de desembre, una trobada de colles de percussió organitzada pel grup Drums en favor de La Marató de TV3, dissabte 15 prendrà el relleu l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet. Amb el mateix objectiu de contribuir a La Marató, que enguany destinarà els fons recaptats a la lluita contra el càncer, aquesta entitat convida la ciutadania d’Esplugues a visitar la fira Teixim Solidaritat, una mostra d’entitats solidàries que, entre les 11 i les 14 hores, donaran a conèixer la seva activitat a la plaça de la Bòbila.

D’altra banda, el CEM La Plana també se suma a La Marató. Diumenge, 16 de desembre, el dia d’emissió La Marató de TV3, el CEM La Plana ha programat una altra iniciativa, en aquesta ocasió de caire esportiu. A partir de les 10 del matí s’hi realitzaran sessions de cycling. Les persones que hi prenguin part col·laboraran amb La Marató amb la inscripció de 3 euros.

Nova edició del festival Hasta que cante el gallo

També diumenge, Gent Constructiva celebrarà una nova edició del festival benèfic Hasta que cante el gallo, en què enguany sumaran esforços grups musicals com Rhea Company, Alborada Flamenca, Vitaltrend, Aurora Boreal i Soterrats Band i diverses entitats d’Esplugues, per animar la població a participar en una recollida d’aliments i joguines.

Entre les 10 i les 15 hores, a la rambla Àngel Guimerà, es succeiran diverses actuacions per amenitzar una jornada destinada a donar suport a la tasca que desenvolupen a la ciutat les entitats Càritas, Creu Roja i Associació Cristiana Vida, col·laboradores del Banc d’Aliments. Al projecte, a més, s’hi ha sumat l’Associació de Famílies d’Acollida de Catalunya.

Més activitats solidàries

I coincidint amb aquestes dates tan properes al Nadal, encara s’han organitzat més activitats a través de les quals podreu contribuir a diferents causes. L’Hospital Sant Joan de Déu us convida a assistir, el pròxim 15 de desembre, a les 17.30 hores, a l’auditori del centre, a un espectacle de màgia. L’entrada, de 10 euros per persona, es destinarà a la investigació de les malalties metabòliques hereditàries.

Per la seva part, l’Associació de Nens amb Càncer organitza la dotzena edició de la campanya Posa’t la Gorra! amb l’objectiu de sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil. Enguany, per la compra d’una gorra dissenyada per Jordi Labanda per a l’ocasió, per un preu de 5 euros, s’obtindrà una entrada al Parc Zoològic de Barcelona, per a dissabte 15, per als infants i joves de 0 a 18 anys. Els adults que portin la gorra gaudiran del 50% de descompte en l’entrada.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.