Aquest dissabte es celebra a la rambla Verge de la Mercè la XVII Fira de la Solidaritat i el Suport Mutu

cooperacion

A Esplugues aquesta primavera serà sinònim d’implicació amb la cooperació i solidaritat. Durant més d’un mes es celebraran a la ciutat diferents activitats emmarcades per dos grans esdeveniments: la XVII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu, que marca el punt de partida aquest proper dissabte, 6 d’abril, i la 13a Festa de la Solidaritat i 10a Festa del Comerç Just, que clausuraran aquesta Primavera solidària el diumenge 12 de maig.

Una altra forma de viure és possible i necessària és el lema de la XVII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu. Es tracta de la continuació de la Fira de Santa Llúcia Solidària que organitzava el Grup Ayllu cada desembre i que aquest any, per qüestions meteorològiques, s’ha traslladat a la primavera. Segons explica aquesta entitat solidària del barri de Can Vidalet, «són moltes les iniciatives i propostes que plantegen diversos grups com alternatives a l’actual model sociopolític» i en aquesta fira es podran conèixer de primera mà. Entre les activitats que tindran lloc a la rambla Verge de la Mercè destaquen un mercat d’intercanvi, l’espectacle de màgia El polític triler o la conferència, amb el mateix títol que el lema de la fira, a càrrec de l’economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

D’altra banda, el 25 d’abril, a les 6 de la tarda, la Creu Roja d’Esplugues i Sant Just Desvern (carrer Severo Ochoa, 14) oferirà una xerrada sobre un dels projectes subvencionats pel Consell de Cooperació d’Esplugues, el Programa integral de salut comunitària en Inhambe (Moçambic), a càrrec de la seva delegada, Paqui Milán.

Finalment, el 27 d’abril, al migdia, la contacontes Mon Mas convida els nens i nenes a un viatge peculiar per la història, Passegem pel món, a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.

Podeu consultar la programació de la Primavera Solidària a la secció Dia a dia de L’Agenda del mes d’abril. En el proper número, el corresponent al mes de maig, es publicaran la resta de les activitats previstes.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.