(null)
En assemblea extraordinària, els i les militants han aprovat la proposta de 21 noms presentada per la nostra candidata Pilar Díaz.

[PSC] Amb 43 vots a favor, 3 en blanc i un en contra, l’assemblea local ha aprovat la candidatura del PSC d’Esplugues a les properes eleccions municipals.

Abans de la votació, la nostra candidata i actual alcaldessa, Pilar Díaz, ha presentat a l’assemblea la proposta de les persones que integren la candidatura. En la seva intervenció, més enllà de concretar els noms dels homes i dones que en formaran part, ha destacat que ha estat el seu desig que la llista no fos únicament paritària, tal i com estableix la llei, sinó que estigués composada per 11 dones i 10 homes alterns, representant així amb fidelitat la composició de la nostra societat i mostrant el nostre compromís per la igualtat, amb fets.

En el mateix sentit, Pilar Díaz ha senyalat que la llista vol ser també un reflex de la societat Espluguenca, incorporant persones de diferents sectors (econòmic, educatiu, veïnal, social, cultural, esportiu o associatiu, entre d’altres) així com dels diferents barris de la ciutat, edats, i procedències. També s’han incorporat diferents persones com a independents que, més enllà de la seva afiliació política, aporten el seu compromís amb Esplugues i la seva gent tot compartint els valors del socialisme.

Tanmateix ha valorat el compromís i ètica de les persones que formen part de la candidatura, la seva capacitat de treball, la seva proximitat, i la seva sensibilitat per fer-se seus els problemes quotidians dels espluguins i espluguines, especialment els d’aquelles persones a les que en major grau està afectant la crisi que estem vivint.

Finalment Pilar Díaz ha destacat el seu compromís i el de tot l’equip per continuar treballant pel que realment importa a la ciutadania, cercant una Esplugues més justa, solidària i amb oportunitats per tothom.

Les 21 persones que formen la candidatura són:

1.- Pilar Díaz
2.- Eduard Sanz
3.- Sara Forgas
4.- Javi Giménez
5.- Mariber Pelaez
6.- José Antonio Hernández
7.- Montse Zamora
8.- Manolo Pozo (Independent)
9.- Maribel Aguilera
10.- Eduard Bidasoa
11.- Adela Sánchez (Independent)
12.- Óscar Rodríguez
13.- Isabel Cuesta (Independent)
14.- Alfonso Moreno (Independent)
15.- Cristina García
16.- José Pacheco
17.- Ana Domínguez
18.- Alex Manchón
19.- Maria Mena
20.- Enric Giner
21.- Carme Chacón

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.