Albert Comellas: Necessitem la vostra acció i aportacions per fer que la política a Esplugues sigui intel·liGENT

albert

-“Les polítiques públiques han d’aconseguir un efecte multiplicador. Han d’arribar a tothom des dels joves i les famílies, fins a la gent gran; especialment a Esplugues, on patim l’índex d’envelliment i sobre-envelliment més alt de l’entorn i on s’ha expulsat els joves afavorint l’especulació urbanística.”

-“No és acceptable que no tinguem consell del comerç i la indústria, ni que l’Ajuntament enceti actuacions urbanístiques, socials, industrials o de comerç, sense contrastar-ho amb els afectats, ignorant-los com fa ara. Cal un seguiment constant, bastint fòrums on construir el consens.”

-“Aquest equip farà política tocant de peus a terra amb vosaltres, amb mirada àmplia i generant una visió a llarg termini compartida amb el màxim consens possible. Necessitem la vostra acció i aportacions per fer que la política a Esplugues sigui intel·liGENT.”

Albert Comellas
Candidat a l’Alcaldia d’Esplugues, per CiU.

***

[CiU Esplugues] El passat dimarts 17 de febrer a l’Avenç, el candidat per CiU a l’alcaldia d’Esplugues Albert Comellas fou presentat oficialment davant de representants de diverses entitats econòmiques i socials del municipi. Ha comptat amb la introducció del president de CDC Esplugues Santi Siquier, i la presentació d de l’Eurodiputat Ramon Tremosa, qui va centrar la seva intervenció en la importància que té la indústria i el comerç com a font de treball i oportunitats per a tots els perfils professionals. El candidat ha lloat la feina de l’Eurodiputat a Europa, on “la victòria catalana en la defensa del corredor mediterrani de mercaderies beneficiarà Catalunya i Esplugues en particular, però també España i Europa en general.

La proposta de valor de l’Albert arrela en el seu equip constituït majoritàriament per professionals del sector privat, i experts amb un profund coneixement tant de la funció pública, com de les entitats cíviques d’Esplugues.

-“Tenim la voluntat d’enfortir els llaços entre els barris d’Esplugues, i estem disposats a fer un servei públic d’una manera efímera com a electes, fent de la moderació un exemple.”

***

Sobre el candidat: L’Albert fou nominat candidat el juny de 2013, té formació tècnica i en direcció d’empreses. Va néixer a Madrid el 1970, ha viscut i treballat a ciutats d’Europa i Espanya, i resideix des del 1999 a Esplugues, on ha estat voluntari en diferents entitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.