@CupEspluguesLL: Comunicat sobre "ENDESA S’ADHEREIX AL PROGRAMA DE POBRESA ENERGÈTICA DE L’AMB"

(null)
«ENDESA S’ADHEREIX AL PROGRAMA DE POBRESA ENERGÈTICA DE L’AMB».
O com donar-se palmadetes a l’esquena mentre els hi renten la cara a les oligarquies. Un altre cop.

L’Ajuntament d’Esplugues anuncia avui, com a gran victòria, que s’ha adherit a un acord entre l’AMB i ENDESA per, segons ells, «evitar els talls de subministraments de llum, gas i d’aigua per motiu de falta de recursos econòmics i les situacions que aquests ocasionen». Aquest acord es basa en la creació per part de l’AMB d’un fons de 5 milions d’euros PÚBLICS amb els que s’abonaran les factures impagades. I amb el cinisme que els caracteritza, Endesa ho anuncia com que «en aquests moments de context social difícil, Endesa es mostra sensible a aquesta realitat…»

S’ha de dir que la sensibilitat que diuen tenir, és equivalent a la d’una pedra, ja que, no solament no hi perden absolutament res, si no que el que fan és garantir-se el cobrament d’unes factures que, d’altre banda, no cobrarien mai. Conscients que la llum és una necessitat bàsica per a les famílies, saben que tard o d’hora (més aviat d’hora donada la situació d’emergència) aquestes trobarien la manera de restablir el subministrament a les seves llars, i aquí Endesa si que podria demostrar la seva sensibilitat i solidaritat, ja que no hi trauria cap benefici, si no tallés el subministrament.

En resum, aquelles empreses que s’estan enriquint amb la gestió de serveis que haurien de ser públics i sense ànim de lucre, ja que son subministraments de necessitats bàsiques, no solament s’enriqueixen amb la gestió d’aquests serveis, si no que entre totes, garantim que el seu marge de beneficis no trontolli amb la crisi que (diuen) ens afecta a totes. I encara volen que els hi donem les gràcies.

Sembla que no n’hem aprés amb el rescat als bancs, i ara rescatem empreses privades… La solució no és pagar les factures perquè els beneficis acabin en mans privades, la solució és la re-municipalització de serveis, per una gestió directa que prioritzi les persones i no els beneficis empresarials, i que deixin d’enriquir-se amb la nostra misèria!

http://espluguesdellobregat.cup.cat/noticia/endesa-s%E2%80%99adhereix-al-programa-de-pobresa-energ%C3%A8tica-de-l%E2%80%99amb-o-com-donar-se-palmadetes

https://www.esplugues.com/diari/?p=13417&fb_action_ids=770152656410022&fb_action_types=news.publishes&fb_ref=pub-standard&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B984792081550859%5D&action_type_map=%5B%22news.publishes%22%5D&action_ref_map=%5B%22pub-standard%22%5D

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.