20121210-135654.jpg

Aquesta associació neix amb la voluntat d’acompanyar les famílies i els infants durant tot el temps que duri l’acolliment i aconseguir que els infants tutelats trobin famílies d’acollida.
Hem iniciat aquesta aventura perquè volem fer activitats que ens permetin:
Informar dels tràmits, lleis, ajuts, subvencions i oportunitats que estiguin relacionats amb l’acolliment.

Donar suport als nens i a les famílies en les gestions que emprenguin i que es derivin d’alguna problemàtica existent en el seu acolliment.

Orientar les famílies interessades a acollir.

Mediar entre els nens acollits, les famílies i l’administració.

Difondre l’acolliment d’infants.
Intervenir en les lleis i normatives que afectin l’acolliment.

Promoure la relació i l’intercanvi d’experiències amb altres associacions, entitats i empreses relacionades amb l’acolliment, sigui quin sigui el seu àmbit territorial d’actuació.

Poden formar part de l’associació totes les persones físiques i jurídiques que, de manera lliure i voluntària, tinguin interès en ajudar els infants desemparats i defensar-los de la seva realitat. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del telèfon o el web d’AFACAT.

Info: 622013232
Web: http://www.familiesacollidores.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.