image

Dissabte 12 de Març: 2a. Trobada de les PAH’s del Baix Llobregat

Salutacions a tots i totes, aquest e-mail és per anunciar-vos que el pròxim 12 de març tindrem a Esplugues de Llobregat la 2a Trobada de les PAH’s del Baix Llobregat.

Tant a Esplugues com a tot el Baix Llobregat malauradament l’anomenada crisis ha fet estralls i provoca que diàriament persones estiguin en risc de ser desnonades o-malvisquin precàriament per tal de poder mantenir una llar a uns costos inassumibles.

Enfront a aquest drama la PAH lluita dia a dia per tal d’aconseguir que no i hagi més famílies que es quedin al carrer i que els que estan en situació de risc puguin cobrir les despeses de la llar al mateix temps que els de la seva vida diària(alimentació, electricitat…) .

Demanem que si us plau feu difusió de l’acte des de les vostres entitats i mitjans. I sobretot us emplacem a venir a la marxa en contra dels desnonaments a donar suport a la gent afectada.

L’acte en qüestió anirà de la següent manera:

– Inici cercavila: Rambla Verge de la Mercè (Can Vidalet, Esplugues de Llobregat)

Parada de metro: Can Vidalet

Hora: 9:30 h.

– Xerrada a càrrec d’ Irene Escorihuela de l’Institut DESC: Ens parlarà de la Llei Mordassa.

Al Centre Municipal Puig Coca (Petit parc de l’amistat Nº SN) Hora 12:15 h.

PS: Si utilitzeu facebook si us plau ajudeu-nos a fer difusió convident a les vostres amistats al següent acte: https://www.facebook.com/events/456896641165696/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.