Avui divendres 25 i el dissabte 26 les tres entitats que formen part del Programa d’Aliments d’Esplugues (Caritas, Creu Roja i Associació Cristiana d’Ajuda Social Vida) coordinaran el Gran Recapte d’Aliments a Esplugues, amb la col·laboració tant de voluntaris de les tres entitats com de persones que es presenten voluntàries per a aquesta recollida.

El Gran Recapte d’aliments, la campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades de Catalunya rebin ajuda alimentària, es duu a terme simultàniament a tot el país. El seu objectiu és informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de la pobresa i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any.

En total, a Esplugues hi ha 17 punts de recollida d’aliments a supermercats de la ciutat, tres establiments més que l’any passat. Els aliments es podran lliurar durant l’horari d’obertura habitual dels establiments:

– Aldi (av. del Països Catalans)
– Caprabo (rambla Verge de la Mercè)
– Condis (av. Torrent)
– Consum (c. Molí)
– Dia (c. Antoni Gaudí)
– Dia (c. Maladeta)
– Condis (c. la Pau)
– Dia (c. Sant Antoni Maria Claret)
– Bonàrea (plaça Gandhi)
– Mercadona (c. Laureà Miró)
– Mercadona (c. Manuel Riera)
– Condis (c. Quintana)
– Condis (c. Rafael Casanovas)
– Condis (c. Àngel Guimerà)
– Bonàrea (c. Sant Francesc Xavier)
– Caprabo (av. de Cornellà)
– Nestlè Market (av. Països Catalans)

Participació de les escoles

Durant aquesta setmana, onze centres escolars (les escoles bressol Montesa i Pàtums i Memas i les escoles Isidre Martí, Prat de la Riba, Folch i Torres, Can Vidalet, Joan Maragall, Lola Anglada, Garbí, Isabel de Villena i Utmar) s’han adherit a la campanya Ajuda’ns a ajudar fent recollida d’aliments pel Programa d’Aliments d’Esplugues.

També s’ha adherit a la campanya la perruqueria de Can Vidalet B&M, que de moment ja ha recollit més de 500 kg d’aliments.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.