Obert el termini d’inscripció i presentació d’obres a la 18a Biennal de Ceràmica d’Esplugues

Aquests dies arrenca la 18a Biennal Internacional de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós. Es tracta del certamen de ceràmica d’àmbit internacional més antic de Catalunya. Enguany se celebra la 18a edició amb canvis en el calendari del certamen per fer-lo coincidir amb el 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica, que tindrà lloc a Barcelona del 12 al 16 de setembre.

Termini d’inscripció obert

Fins al 31 de març romandrà obert el termini d’inscripció i presentació d’obres. A la passada edició es van presentar a concurs 146 obres, de 73 artistes de més d’una dotzena de països d’arreu del món. A l’Espai Baronda d’Esplugues, juntament amb la col·lecció de peces de la ceramista Angelina Alós, s’hi pot veure una mostra de les peces guanyadores de les darreres biennals de ceràmica.

Història de la biennal

L’any 1986, l’Ajuntament d’Esplugues institucionalitza l’organització del Premi de Ceràmica “Vila d’Esplugues”que, primer amb caràcter anual i, després bianual, pretén incitar els participants a experimentar i retrobar noves fórmules d’expressió artística mitjançant l’art de la ceràmica. En memòria d’Angelina Alós (València, 1917-Barcelona,1997), membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica i impulsora del Premi, l’any 1998, en el marc de la X edició de la Biennal de Ceràmica, el certamen pren el seu nom.

En el web dels Museus d’Esplugues se centralitza tota la informació referent a la Biennal i es permet l’accés al formulari digital d’inscripció.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.