XIV TROBADA DE VEHÍCLES CLÀSSICS D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT

El passat diumenge, 13 de novembre, hem celebrat la Trobada de Clàssics d’Esplugues, organitzada per el Moto Club Esplugues, que enguany arriba a la 14è edició i es consolida com una de les cites obligades per a amants de vehicles clàssics del Baix Llobregat, com ho demostra la nombrosa participació de més de 100 inscrits entre motos i cotxes.

Aquest vehicles són un patrimoni que forma part de la nostra història i que val la pena conservar per poder gaudir-ne molt de temps.

Després d’esmorzar i observar la varietat de motos i cotxes clàssics exposats, es realitza la passejada per els carrers d’Esplugues i diferents indrets dels Baix Llobregat, uns 45 km, gaudint d’un dia radiant  i un ambient festiu.

L’entrega de premis ha estat a càrrec del regidor d’Esplugues Sr. Manuel Pozo i del president del Moto club Sr. Xavier Ribó

Felicitem a l’organització que cada any es supera i als participants per fer-ho possible.

Ja esperem la pròxima!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.