V MOTOR BAIX CLÀSSIC; Trobada de Vehicles Clàssics a #Esplugues

20131114-170203.jpg

Seguint l’horari preestablert, la organització va començar a fer feina a primera hora del matí, sent coneixedora de la gran afluència que enguany agruparia aquesta activitat.

A les nou del matí ja van arribar els primers participants, començant el protocol propi d’aquests esdeveniments: registre de participants, informar de forma detallada sobre la activitat, i acollir i resoldre els dubtes que se’ns presentin.

20131114-170137.jpg

Poc a poc, la plaça de Santa Magdalena es va anar omplint de gom a gom, amb una amplia varietat de vehicles i motos plens d’història.

L’aire que corria no era impediment, perquè els ciutadans d’Esplugues poguessin gaudir d’aquesta impressionant mostra del motor, fotografiant-se amb originals propis d’un museu.

Un cop finalitzada la recepció, i dins el temps previst, es va donar sortida al recorregut per la nostra ciutat. Recorregut facilitat pel servei atent de la policia municipal, la presencia i el saber fer de la qual, van permetre que tot el desplaçament es fes sense cap tipus d’incident.

A meitat del recorregut, vam fer la parada corresponent al esmorzar; en aquest cas al Acomodare Club, institució que ens va brindar un esmorzar magnífic a les seves noves instal·lacions a Esplugues.

Els responsables del Moto Club Esplugues, Xavier Ribó i Eliseu Balada amb la Sra. MaElena Gelabert, gerent de Comodare Club, i el regidor del barri el Sr. Antonio Azorín al centre.

Els nostres participant van poder esmorzar tranquil·lament mentre, si així ho volien, podien conèixer una mica d’aquest nou concepte de centre per a la tercera edat, que ofereix Acomodare Club. Això va permetre que veïns del barri poguessin gaudir d’aquesta exposició de vehicles i motos, poc freqüent a la zona.

Els nostres participant van poder esmorzar tranquil·lament mentre, si així ho volien, podien conèixer una mica d’aquest nou concepte de centre per a la tercera edat, que ofereix Acomodare Club. Això va permetre que veïns del barri poguessin gaudir d’aquesta exposició de vehicles i motos, poc freqüent a la zona.

20131114-170704.jpg

Finalitzat el temps de lleure, el recorregut va continuar de forma normal, realitzant una següent i darrera parada, en motiu d’una ofrena floral per un dels membres més destacats del món de les clàssiques, Antonio Blanco el qual ja no està entre nosaltres.

20131114-170812.jpg

Després d’aquest gest simbòlic i emotiu, els participants van anar fins a la localització final, on van poder gaudir d’un refrigeri i on es va fer entrega dels diplomes participatius.

20131114-172722.jpg

Podem dir que enguany, la trobada de clàssiques ha estat tot un èxit, amb una presencia entorn als 100 participants, amb un ventalls de vehicles molt superior al d’anys anteriors, i amb una col·laboració per part de les entitats públiques, de la policia local, del Acomodare Club i dels nostres patrocinadors, única en la historia del motor al Baix Llobregat.

Motoclub.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.