Juntament amb la primavera, també arriben dos tornejos Ciutat d’Esplugues a la ciutat. És el cas dels membres dels equips cadets masculí i femení de futbol sala i també dels patinadors i les patinadores. Els dos clubs tenen cites importants aquest mes.

Per una banda, l’Associació Esportiva Penya Esplugues repeteix amb l’organització del seu propi torneig, amb el suport de l’Ajuntament. Durant tres dies, el 21, 22 i 23 de març, el Complex Esportiu Municipal Les Moreres acollirà alguns dels equips de futbol sala més potents en la categoria cadet de l’àmbit regional i, fins i tot, estatal.

D’altra banda, el dissabte 12, el Club Patinatge Artístic Esplugues convoca patinadors i patinadores de totes les edats, des del més petits fins a competidors de les categories nacionals, al IV Trofeu Ciutat d’Esplugues de Patinatge Artístic Individual i en Parelles, que se celebra al Poliesportiu de Can Vidalet.

Font: L’Agenda.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.