Tot a punt per rebre els Reis Mags

rey-mago-gpsSens dubte, el Nadal és una festa molt especial per als nens i nenes. Sobretot, el colofó, l’arribada dels Reis Mags, una visita que sol despertar gran inquietud entre els infants durant els dies previs. Però a Esplugues, l’espera, com sempre, serà d’allò més divertida gràcies a en Fanguet.

Dimecres 2, dijous 3 o divendres 4, al Campament Màgic d’en Fanguet, als jardins de Can Tinturé, els més petits de la casa podran lliurar les seves cartes als Reis als patges de Ses Majestats. De 17 a 21 hores, donaran un cop de mà a l’Escudeller Reial per recollir-les totes. Pel matí, l’activitat al campament no cessarà, perquè hi haurà inflables i tallers de manualitats i durant la tarda s’impartirà el taller familiar Fem el nostre Rei, on podreu crear el retrat del rei que més us agradi amb fang. Una altra cita ineludible per als infants és el Parc de Reis de Can Vidalet. Scalextric digital, inflables, tallers de maquillatge, videoconsoles, jocs esportius, jocs tradicionals, tallers artesanals, espais motrius per als més petits i petites i moltes coses més.

Tot això en un mateix espai, el pavelló poliesportiu de Can Vidalet, del 2 al 4 de gener. I un cop més, el mateix dia en què els Reis d’Orient arriben a Esplugues, des del Museu se’ns convida a assistir a la representació del conte teatralitzat En Fanguet i els tres Reis. En acabar la funció, els mateixos reis de l’obra recolliran les cartes dels nens i nenes més despistats o indecisos que encara no hagin entregat la seva.

En Fanguet i la clau màgica El dia 5, a les cinc i mitja de la tarda, en Fanguet, l’Escudeller Reial, rebrà a Ses Majestats en la seva visita a la ciutat. A la plaça Catalunya, serà el primer que doni la mà a Melcior, Gaspar i Baltasar. Després d’un petit parlament, els Reis Mags iniciaran el seu passeig pels carrers d’Esplugues guiats per les llums dels fanalets que portaran els nens i nenes. Després, repartiran els regals per les cases dels infants, gràcies a la clau màgica que rebran de mans de l’alcaldessa. Enguany acompanyaran a Ses Majestats les entitats ACAE, AV el Gall, Colla de Geganters, Colla de Castellers, Cilindros Rebeldes, Diables Boiets Esquitxafocs, Colla dels Tres Tombs, Drums i Escola Municipal de Música. Hi col·laboren en la desfilada el Centre Josep Pons, Creu Roja i ETV. [esplugues.cat]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.