image
Els Castellers d’Esplugues han començat temporada aquest 2016 a la plaça del Doctor Robert de Sabadell, després d’unes setmanes d’assaig amb força canvis en tots els nivells de tronc i pinya, i un inici amb més dubtes que els anys anteriors.

Així, a causa de canvis en diversos pisos de tronc i de canalla, i amb un nombre de camises suficient —uns 100—, els Cargolins han portat a plaça 3de7, 4de7 i 7de6. Uns assajos que justejaven una mica i els recanvis en moltes posicions han posat prudència en aquest inici d’any.

Els espluguins han obert plaça amb el 3de7, que ha pujat molt rodonet i sense problemes, amb estrenes al pom de dalt i el rengle de la buida, una mica alt per quints. El castell s’ha descarregat sense problemes, com el 4de7 posterior, també amb estrenes a canalla, que s’ha completat a ritme pausat. En tercera ronda s’ha renunciat a altre castell de set —el 5de7 estava massa verd, sobretot per la canalla; el 4de7 amb agulla necessitava més assaig a segons del pilar del mig— i hem descarregat, també sense cap entrebanc, el 7de6, que ha servit per rodar castellers nous i d’altres de poc habituals. Hem completat la diada amb un pilar de cinc.

Els Castellers de Sabadell, els amfitrions, han descarregat sense problemes aparents un 4de8 molt serè i el 9de7 —amb una sola enxaneta— i el 7de7, que els ha servit per anar rodant castellers. Els Castellers de Cerdanyola, els tercers, han fet un 3de7 força tranquil en primera ronda i 4de6 i 2de6 per acabar. L’actuació completa ha estat la següent:

Castellers de Sabadell: 2p4 4d8 9d7(1e) 7d7 vano5
Castellers d’Esplugues: 2p4 3d7 4d7 7d6 p5
Castellers de Cerdanyola: p4 3d7 4d6 2d6 2p4

Hi ha fotos aquí. Aviat més, i el vídeo de l’actuació.

Durant les setmanes vinents fins a l’actuació de Sant Jordi a Esplugues, la colla espera anar polint els serrells actuals, especialment a canalla i a algun pis del tronc, per tal de poder-se plantjear tota la gamma habitual de set: des del 4 amb agulla fins al 3 per sota.

La setmana vinent la colla només assajarà dimarts; la resta serà de descans. S’ha concretat una actuació comercial per al 5 d’abril a la tarda/vespre; en donarem més detalls més endavant. Hi ha previst també un nou taller de creixement de canalla per al 2 d’abril a la plaça de la Pau de Sant Just Desvern. El diumenge següent, dia 3, farem el «triangular» amb Borinots i Bandarres a Esplugues a Sant Just Desvern, a la mateixa plaça, darrere del Walden.

Salut i castells!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.