Teatre i Punt 'Una casa de Locas'

Ja ha arribat el moment de l’estrena del nou espectacle de la companyia de teatre d’Esplugues ‘Teatre i Punt’.

Disposats a fer passar una bona estona portem als escenaris l’obra Una casa de locas.L’espectacle és una versió de la coneguda obra de teatre ‘La jaula de las locas’. Acompanyats de la Coral Rhapsody i l’Orquestra EMEG, música en directe, teatre i humor, ‘La casa de las Locas’ obre les seves portes.

 

Ens encantaria compartir aquest moment tan especial amb els nostres col·laboradors, les diferents associacions i entitats de la nostra ciutat i amb l’equip de l’Ajuntament. Per aquest motiu, ens complau convidar-vos (2 entrades) el proper Dissabte 6 de Maig a les 22:00al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues, per gaudir de la preestrena de l’obra: ‘Una casa de locas’.

 

Al finalitzar l’obra podem xerrar amb tot l’equip de Teatre i Punt. Esperem que no falteu a la cita!

 

Siusplau, es prega confirmar assistència contestant aquest mateix correu, abans del 28 d’abril. Les sessions son numerades i el número de places es limitat. Un cop confirmeu, us farem arribar les vostres entrades amb els seients corresponents. Moltes gràcies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.