S'obre el període d'inscripció a la 3a Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues–Hospital Sant Joan de Déu

20130421-212632.jpg

Ja hi ha data per a la tercera edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues–Hospital Sant Joan de Déu. El 26 de maig, a partir de les deu del matí, la plaça Catalunya serà punt d’inici i meta de les tres proves habituals: la Minicursa (850 m), la Cursa de promoció (1.200 m) i la Cursa popular, que enguany tindrà un recorregut de 5 km (en lloc dels 10 de les edicions anteriors) per fomentar la participació de tota la ciutadania.

Les persones interessades a participar en aquest esdeveniment esportiu i solidari –que serveix per recaptar fons per al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu– ja poden formalitzar la seva inscripció per Internet, a través de l’enllaç següent: Inscripcions.

També és possible apuntar-s’hi al CEM La Plana (plaça Catalunya, s/n. De dilluns a divendres, de 9 a 21 h; dissabtes, de 9 a 20; i diumenges, de 9 a 13 h) i al CEM Les Moreres (plaça Les Moreres s/n. De dilluns a divendres, de 17 a 22 h; dissabtes, de 9 a 20; i diumenges, de 9 a 13 h).

El preu de la inscripció a la Cursa popular és de 9 euros, per a propietaris del xip groc, i 10 per als corredors que no disposin de xip. La resta de categories tenen un preu de 3 euros.

Us podeu descarregar el full d’inscripció fent clic aquí.

D’una altra banda, les persones que vulguin ajudar en l’organització de la cursa com a voluntariat poden fer-ho apuntant-se a la pàgina web www.cursasolidariaesplugues.cat o trucant al telèfon gratuït de l’Ajuntament d’Esplugues 900 300 082.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.