Simulacre de judici amb menors a Esplugues

20130528-085905.jpg

Com a colofó a un projecte de l’Agent Tutor i del Jutjat de Menors per conscienciar sobre el perill de les drogues, des d’un punt de vista penal, a instituts de la ciutat.

Un equip format per l’Agent Tutor d’Esplugues, figura pionera encarregada de vetllar per la seguretat als insti- tuts de la ciutat, i professionals de Dret (jutges, fiscals i advocats) especialitzats en menors d’edat organitzaran el proper dimarts 28 de maig un simulacre de judici amb alumnes de l’Escola Utmar.

Aquest judici simulat posarà punt i final a un cicle anual d’activitats duta a terme a tots els instituts d’Esplu- gues per conscienciar sobre el perill de les drogues des del punt de vista penal.

20130528-090032.jpg

Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.