Com cada any, Esplugues organitza Joguines per a tots els infants, una recollida de joguines perquè el Nadal sigui un temps de regals per a tots els nens i nenes de la ciutat. Per contribuir a la campanya, s’han de dur joguines noves, no embolicades, per a edats d’entre 0 i 12 anys.

Resultado de imagen de joguines per a totsL’any passat, la recollida va reunir 1.600 joguines que es van repartir a 338 infants de famílies ateses pels serveis socials. Van ser donades per entitats, empreses, comerços i particulars d’Esplugues.

Enguany es podrà participar en la campanya fins al divendres 29 de desembre i aquests són els 7 punts de recollida:

Entitat Adreça Horari
Esplugues Televisió Verge de Guadalupe, 28-30 de dilluns a dijous 10-14 h i 17-19 h, divendres 10-14h
Creu Roja d’Esplugues Severo Ochoa, 14 de dilluns a dijous 9.30-14 h i 15-18.30 h, i divendres 9.30-14 h
Sastrinyols Laureà Miró, 209 de dilluns a divendres 10-14 h i 16.30-20 h; dissabte 10-13 h
Clínica Ntra. Sra. Guadalupe Francesc Moragas, 2 de dilluns a divendres 9-19 h
Centre Municipal Puig Coca Petit Parc de l’Amistat s/n de dilluns a divendres 10-20 h, fins al 22 de desembre
L’Avenç Centre Cultural Àngel Guimerà, 27 de dilluns a divendres, 16.30-20 h
Edifici Molí Verge de la Mercè, 1 de dilluns a divendres de 10-20 h

Activitats solidàries

A més dels punts de recollida, se celebraran dues activitats solidàries on també es podran dur joguines: el concert de la Coral Societat Centenària La Coloma, que organitza Creu Roja (dissabte 9, Puig Coca, 12 h) i l’entrenament i xocolatada del grup de corredors d’Esplugues Morlacos Team (dissabte 23, pl. Mireia, 9 h).

La campanya Joguines per a tots els infants rep el suport de l’Ajuntament i d’empreses, botigues i entitats d’Esplugues com Nestlé, Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues, ONG La Nau, Gent Constructiva, Morlacos Team, Arel Home, Perruqueria B&M, Clínica Ntra. Sra. Guadalupe, Creu Roja, Cáritas o Associació Cristiana d’Ajuda Social Vida.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.