Ses Majestats ja són aquí!

20140105-150654.jpg

Per fi, ja els tenim aquí! Després de fer un llarg viatge, els Reis Mags d’Orient són a punt d’arribar a Esplugues per compartir amb tota la ciutadania, i especialment amb els més petits, la nit més màgica de l’any.

Com cada any, la tarda del 5 de desembre, un vell amic de Ses Majestats, l’escudeller reial Fanguet, esperarà als Reis a la plaça Catalunya per donar-los la benvinguda. L’entrada de Ses Majestats està prevista a les 17.30 hores. Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran la ciutadania, faran un petit parlament i rebran, de la mà de l’alcaldessa, la clau màgica que obre totes les cases de la ciutat. Després d’aquest gest tan important, començaran la desfilada pels carrers de la vila. El seguici enfilarà per l’avinguda de Cornellà, l’avinguda Isidre Martí, els carrers Àngel Guimerà, Nou, Laureà Miró, Josep Anselm Clavé, la plaça Sant Lluís Gonzaga, carrers Pau, Lleialtat, Enrique Tierno Galván, l’avinguda Ciutat de l’Hospitalet, carrers Jocs Florals, Molí, Cedres i Serra del Cadí. L’arribada a la rambla Verge de la Mercè tindrà lloc cap a les 20 h.

Entre carrosses engalanades i patges, per ajudar els Reis al seu pas per Esplugues, hi seran les entitats següents: ACAE, AV el Gall, Colla de Geganters, Colla de Castellers, Cilindros Rebeldes, Diables Boiets Esquitxafocs, Colla dels Tres Tombs, Drums i Taller Flamenco. Hi col·laboren, a més, el Centre Josep Pons, Creu Roja i ETV.

Finalment, en Fanguet acomiadarà els Reis a la rambla Verge de la Mercè.

Recordeu, a més, que els dies previs a la visita dels Reis Mags, del 2 al 4 de desembre, els nenes i nenes d’Esplugues poden gaudir de diferents activitats al Campament de Reis d’en Fanguet, als jardins de Can Tinturé, i al Parc de Jocs de Reis, al poliesportiu de Can Vidalet.

Tota la informació la teniu a L’Agenda del mes de gener.

Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.