Els Punts d’Atenció a la Ciutadania (PAC) ampliaran aquest desembre el llistat de tràmits que requereixen cita prèvia. Amb la finalitat de reduir els temps d’espera, aquesta opció s’haurà de fer servir de forma obligatòria per gestionar determinades tramitacions que requereixen una atenció personalitzada.

Fins ara, els tràmits que requerien cita prèvia eren els següents:

–          Alta, baixa i modificacions de dades padronals

–          Inscripció al registre d’HPO (Agència de l’Habitatge de Catalunya)

–          Obtenció del certificat IDCAT, Identitat Digital

A partir del mes de desembre, també aquests tràmits requeriran dia i hora previs:

–          Sol·licitud d’informe d’arrelament / integració social

–          Sol·licitud d’informe d’adequació de l’habitatge per reagrupament familiar

–          Sol·licitud d’informe d’adequació de l’habitatge per renovació de les autoritzacions de residència en virtut del reagrupament familiar

–          Alta en el cens d’animals de companyia

–          Llicència de conducció d’animals potencialment perillosos

A més d’aquests tràmits, per als quals és obligatori demanar hora, la cita prèvia és recomanable per a la resta d’atencions i és possible utilitzar-la per a totes les tramitacions que es realitzen als Punts d’Atenció a la Ciutadania. De moment ja han estat 700 espluguins i espluguines els que han utilitzat aquest servei de reserva de dia i hora.

Com demanar cita prèvia?

A través de la pàgina web municipal a l’apartat Cita Prèvia (on es pot seleccionar el tipus de tràmit), trucant al telèfon gratuït 900 300 082 o de manera presencial als PAC (pl. de Santa Magdalena, 24 / rambla Verge de la Mercè, 1).

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.