Recordant PACO CANDEL, l’autor d’Els altres catalans. #Esplugues #PacoCandel

Benvolguts tots,

la present informació és per convidar-vos a la conferència que tindrà lloc el proper dijous dia 1 de març a les 19h al Casal de Cultura Robert Brillas.

El Grup d’Estudis sensible a tots els esdeveniments que al llarg dels anys han anat configurant el nostre país, hem cregut oportú fer un repàs a la producció literària d’en Paco Candel.

Us volem fer notar que la conferència començarà mitja hora abans del que és habitual, és a dir a les 19h. Aquesta alteració és deguda a la «Reforma Horària» que ha proposat l’Ajuntament d’Esplugues i aquest dia cau en el que s’ha anomenat  ‘La setmana dels horaris’ i el Grup d’Estudis hem de respectar l’hora de tancament del Casal de Cultura que serà a les 21h.

Esperem que aquest petit canvi no alteri per a res la vostra assistència.

En el cartell adjunt hi trobareu tota la informació.

Rebeu una cordial salutació.

Rosa Abós i Prats

Presidenta del Grup d’Estudis d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.