RECOLLIDA DE SIGNATURES EN DEFENSA DE TV3 I CATALUNYA RÀDIO

20130420-223810.jpg

Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio inicien una recollida massiva de signatures per demanar al Govern i al Parlament de Catalunya que les retallades pressupostàries no posin en perill la continuitat, qualitat i competitivitat dels mitjans públics catalans.

Aquesta campanya, amb els lemes #totssomTV3 i #totssomCatalunyaRàdio, coincideix amb l’anunci d’una important retallada a les aportacions públiques per a TV3 i Catalunya Ràdio en el projecte de pressupostos generals de la Generalitat per al pròxim exercici, i també amb el tancament de nombroses delegacions territorials de TV3 i Catalunya Ràdio.

La recollida de signatures, en la qual col.laboren centenars d’entitats i associacions de tot Catalunya, s’ha iniciat ja i es tancarà a mitjans del mes de maig, coincidint amb el final de les negociacions de pressupostos al Parlament.

El dia central de la campanya serà la Diada de Sant Jordi, en què el treballadors de TV3 instalaran taules i punts de recollida de signatures en diversos punts de Barcelona i al centre de moltes grans poblacions de Catalunya, entre les quals Tarragona, Lleida, Girona, Vilanova i la Geltrú, Vic, Sant Boi, Esplugues, Mollet, Sant Cugat, Granollers, etc.

El text de la declaració per a la qual es demanen les signatures és el següent:

Jo, ciutadà/ana de Catalunya, demano al Parlament i al govern de la Generalitat que garanteixin el servei públic que donen TV3 i Catalunya Ràdio, proporcionant-los els mitjans tècnics i humans necessaris per poder continuar oferint una programació de qualitat i
capaç de competir amb les ofertes d’àmbit estatal.

Les retallades en les aportacions públiques a TV3 i a Catalunya Ràdio entre els anys 2010 i 2012 tripliquen, en percentatge, la reducció que han sofert els pressupostos generals de la Generalitat en el mateix període. I per a aquest any 2013 encara les volen retallar un 14% més. Si, finalment, ho fan, els pressupostos dels mitjans públics s’hauran reduït un 35% en els últims tres anys. Això
posa clarament en perill unes eines imprescindibles per a l’autogovern, la democràcia i el futur del català.

Penso que TV3 i Catalunya Ràdio som tots, i per això vull:
– Que continuïn sent plurals i fidels a la nostra llengua.
– Que informin amb rigor, independència i proximitat.
– Que siguin uns mitjans compromesos i solidaris.
– I que continuïn sent líders en qualitat i en audiència.

Font: tv3somtots@gmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.