20130322-144904.jpg

Aprofitant que venen uns dies de festa i que pot ser un bon moment per inspirar-se i asseure’s davant l’ordinador per escriure, la FCVS allarga el termini de recepció de relats per al 4t Concurs de Relats de Voluntariat Social.

Què fas per Setmana Santa? Escriu per al Concurs de Relats de Voluntariat!

Aprofitant que venen uns dies de festa i que pot ser un bon moment per inspirar-se i asseure’s davant l’ordinador per escriure, la FCVS allarga el termini de recepció de relats per al 4t Concurs de Relats de Voluntariat Social.

Ets voluntari o voluntària? Vols explicar perquè fas voluntariat, què t’aporta ser voluntari, què has après, viscut i compartit? Vols compartir la teva experiència?

Si encara no has tingut temps de fer-ho, tens uns dies més per a participar al 4t Concurs de Relats de Voluntariat Social!

L’objectiu del concurs és donar veu a tots aquells voluntaris i voluntàries que cada dia dediquen part del seu temps als altres. La convocatòria està oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència com a voluntari o voluntària social en el marc d’una entitat social, sigui federada o no.

El concurs és duu a terme a nivell de Catalunya amb quatre convocatòries corresponents als següents territoris: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Es lliurarà un primer, segon i tercer premi en cada convocatòria, que farà la seva pròpia entrega de premis.

Els jurat estarà format per persones coneixedores del món literari i del món del voluntariat. La FCVS publicarà una selecció dels millors relats al blog de Voluntaris.cat durant l’any següent a l’entrega de premis fins arribar a la convocatòria de la propera edició del concurs.

LLIURAMENT DE RELATS Els relats s’han d’enviar a abans del 5 d’abril de 2012 a les 23:59h a través d’aquest formulari.

BASES DEL CONCURS:

La temàtica dels relats haurà de ser el voluntariat social.
Els relats poden ser en català o castellà.
Cada relat ha de concursar en la convocatòria que li correspon a nivell territorial, en funció del lloc on es fa el voluntariat. Només s’acceptaran els relats que corresponguin a cada territori.
Cada autor podrà presentar només un relat.
L’extensió màxima dels relats és de 2.000 caràcters sense comptar el títol.
Els autors han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon, correu electrònic i entitat on fan el voluntariat) a través del formulari de presentació de relats al que s’accedeix des de la web Voluntaris.cat abans del 5 d’abril a les 23:59h
Una selecció dels millors relats es publicaran al blog de Voluntaris.cat durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs.
PREMIS I ACTES DE LLIURAMENT:
BARCELONA
Dia 8 de maig de 2013 a les 19h
Al Palau Macaya (Pg. Sant Joan, 108 – Barcelona)
1r, 2n i 3r premi: Vals de compra per valor de 75, 50 i 25 euros a la llibreria La Ploma.
Més informació: barcelona@voluntaris.cat

TARRAGONA
Dia 8 de maig de 2013 a les 19:30h a la Llibreria Capona (c. Gasòmetre, 41-43 – Tarragona)
1r, 2n i 3r premi: Vals de compra a la Llibreria Capona.
Més informació: tarragona@voluntaris.cat

GIRONA
Dia 8 de maig de 2013 a les 19:30h a la Sala d’Actes de l’Hotel d’Entitats (c. Rutlla, 20-22 – Girona)
1r premi: Val de 100 euros a bescanviar als establiments adherits a Girona Eix Comercial.
2n i 3r premi: Lot de llibres de la Llibreria Empúries, valorat en 50€
Més informació: girona@voluntaris.cat

LLEIDA
Dia 15 de maig de 2013 a les 19hh a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla Aragó, 10 – Lleida)
1r, 2n i 3r premi: Lot de llibres a Pagès Editors
Més informació: lleida@voluntaris.cat

Aquest concurs es pot dur a terme gràcies al suport de diferents empreses i equipaments d’arreu de Catalunya que han volgut participar de manera altruista en el lliurament de premis.

Però també, i sobretot, gràcies a les 600.000 persones que fan de voluntaris i voluntàries a Catalunya i que vulguin compartir la seva experiència a través del Concurs de Relats de Voluntariat Social.

Font: http://www.voluntaris.cat/actualitat/què-fas-setmana-santa-escriu-al-concurs-de-relats-de-voluntariat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.