Ple extraordinari pel Pla Especial de construcció del Tanatori. #esplugues

IMG_7342.PNG
[Oposició, 18/12] ‎Ahir es va aprovar amb l’abstenció del PSC la petició de ple extraordinari. Això vol dir que el ple d’Esplugues farà ús de les seves competències properament per dir sí o no al pla especial per a la construcció del tanatori a la plaça de la Constitució.

Curiosament aquest és el tràmit obligat però el PSC Esplugues volia encolomar-li la decisió a la GenCat per no haver de prendre posició a Esplugues. El problema d’actuar així és que, encolomant a la GenCat la decisió i no pronunciat-s’hi a Esplugues és, de facto, una abstenció sobre la seva conveniència o no! En base a aquesta abstenció i acceptació «de facto», la GenCat acceptaria la petició del pla especial després de comprovar només alguns altres paràmetres bàsics.

L’oposició sosté, emparant-se en l’informe de l’arquitecte municipal i altres tècnics i juristes, que la decisió sobre la conveniència d’acceptar o no el pla especial és competència i decisió, que ha de ser fonamentada, del ple, perquè l’ús proposat cau fora dels originalment delimitats pel Pla General Metropolità.

La tesis del PSC Esplugues és que normalment l’ús de tanatori s’ha acceptat com a factible, però oblida dir, amagant-ho, que és competència del ple demanar-ho expressament votant sí o no al pla especial.

Ben cordialment,

Albert Comellas
Regidor portaveu de CiU Esplugues
Mòbil 670 890 438

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.