2 Thoughts on “Plàcid Maria Surribas, soci del Cercle Artístic d’Esplugues, exposa a la Fira de Nadal d’Esplugues”

  • De vegades quan entres en una galeria, on exposen diversos pintors, sempre hi ha algun que sobresurt de la resta, i la seva obra encara que sigui a un racó, no necessita ni presentació, perquè és com un imant que t’atreu sense remei.
    Sempre he pensat que els Grans pintors, són aquests les obres dels quals romanen en la nostra memòria, per molt que passi el temps. Plácid és un d’aquests grands artistes, i tenim la immensa sort de tenir a un pintor com ell, tan prop de nosaltres, i que a més forma part del Cade.
    Em confesso fanàtica dels seus treballs, no puc evitar-ho, i crec que per veure algun dels seus quadres, val la pena esperar molts anys.
    Veure el seu art és de visionat obligat, i penso que és una bona inversió de futur.

    Asun Codina

  • No soc una gran entesa en pintura, pero la pintura del Plàcid reconec que es magnfica´. Felicitacions .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.