PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet ofereix un curs perquè les empreses s’informin del nou mitjà de pagament SEPA

20131029-141309.jpg

• L’1 de febrer de 2014 s’implementarà de forma definitiva en totes les transferències i deutes directes; només podran realitzar-se aquelles operacions que respectin les característiques tècniques i de negoci dels instruments SEPA.

• És una bona oportunitat per introduir-se en aquest nou mitjà de pagament europeu SEPA (Single Euro Payments Area).

• L’adaptació dels professionals als instruments SEPA contribuirà a l’òptima gestió i internacionalització de les seves empreses.

Sant Feliu de Llobregat, 29 d’octubre de 2013. A partir de l’1 de febrer del 2014 s’implementarà de forma definitiva, en totes les transferències i deutes directes, el nou mitjà de pagament conforme a la zona única de pagaments en euros (SEPA –Single Euro Payments Area). La mesura respon a la implementació del reglament europeu UE 260/2012, que permet que ciutadans, empreses i altres agents econòmics puguin efectuar i rebre pagaments en euros a Europa, sigui dins o fora de les fronteres nacionals, en les mateixes condicions i amb els mateixos drets i obligacions, independentment del lloc on es trobin.

Per aquest motiu, PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet ofereix una formació sobre el nou mitjà de pagament SEPA per a tots els professionals interessats en conèixer com afecta la Nova Llei de Serveis de Pagament a les seves empreses. És una bona oportunitat per introduir-se en aquest nou tipus de pagament que serà obligatori en breu. S’adquiriran competències sobre què és la SEPA i l’EPC, el reglament UE 260/2012 del Parlament Europeu, i els requisits tècnics i empresarials per a les transferències i els càrrecs domiciliats en euros. Entre d’altres objectius, es persegueix introduir les normes generals de les operacions de pagament, aspectes específics per als càrrecs domiciliats i la definició del pla de migració a la SEPA. El curs serà impartit per l’expert en morositat, gestió de riscos i crèdits i cobraments, Pere Brachfield.

Des de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet es vol oferir formació econòmica responent a les demandes actuals i als reglaments europeus. Amb aquestes noves competències de gestió, les empreses s’adapten millor als negocis i a les seves relacions a nivell internacional.

El curs, que té una durada de 7 hores, es durà a terme el proper 2 de desembre a Sant Feliu de Llobregat, al carrer Hospitalet, 25 (Masia de Can Maginàs). El cost del curs té descompte per ser soci de PIMEC, i les empreses poden bonificar la formació a través de la Fundació Tripartita. És necessària la inscripció prèvia a través del web http://web.pimec.org/ca/avantatges/formacio/.

Per a més informació:
Eva Prats – Departament de Comunicació de PIMEC – Tel. 934 964 511

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.