Pilar Díaz candidata a les properes eleccions municipals “El meu compromís és continuar treballant amb fermesa per una Esplugues més justa, solidària i amb oportunitats per a tots i totes”. #esplugues

(null)
Després de recollir més del 76% dels avals dels militants en el procés de primàries, la asamblea local, amb el 100% dels vots favorables, ha designat a l’actual alcaldessa com a candidata a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

[PSC] Finalitza així el procés de primàries que el PSC va posar en marxa, per tal d’escollir la seva candidata d’una manera transparent, obert i amb la participació de tots i totes les militants.

Un cop escollida, Pilar Díaz, actual alcaldessa d’Esplugues va agrair a la militància el seu recolzament i la seva confiança. Així mateix, va refermar la seva voluntat de “continuar treballant amb fermesa per una Esplugues més justa, solidària i amb oportunitats per a tots i totes”.

Díaz va assegurar que prendrà, tal i com sempre ha fet, com valors de la seva acció política “la proximitat, la honestedat, la eficàcia i la bona gestió dels recursos municipals, que són de tots i totes”. En aquest sentit, Díaz va destacar com una de les prioritats del seu treball la justícia social. “Sempre ho hem fet, però ara, amb més contundència que mai hem de continuar presentant batalla a les injustícies ocasionades pels poderosos i per les polítiques dels governs de PP i CiU que, amb l’excusa de la crisi, estan desmuntant l’Estat el Benestar, en el que per cert, mai no han cregut”, va explicar l’alcaldessa.

«A Esplugues, el govern del PSC a l’ajuntament, ha demostrat que, tot i la crisi, quan hi ha voluntat política es troben els recursos necessaris per a dedicar-se al que realment importa: el benestar i la dignitat de les persones”, va afegir.

Per últim, la candidata va ser contundent al afirmar que el compromís del PSC i de Pilar Díaz, amb la ciutadania d’Esplugues seria “donar solucions als problemes reals: el treball, l’escola i l’educació, l’habitatge, els nostres carrers, la mobilitat, un entorn net i saludable, l’esport o l’atenció a la gent gran, entre d’altres.” I va acabar recordant als presents que “amb vosaltres, amb el vostre suport, continuarem treballant pel que realment importa”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.